• Βρίσκεστε εδώ:
  • Blog

Συνεχίζοντας με την αισιόδοξη διάθεση για τους γάμους που άρχισαν να προγραμματίζονται και απευθυνόμενοι σε όλα τα τολμηρά ζευγάρια που έχουν αποφασίσει να πάρουν το ρίσκο να οργανώσουν το γάμου τους αυτό το χρόνο, θέλαμε να προτείνουμε κάποια βασικά μέτρα που θα χρειαστεί να λάβετε προκειμένου να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των καλεσμένων και τη δική σας. Τα περισσότερα από αυτά τα εφαρμόζουμε κάθε μέρα!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Getting Married Tip!

Εμείς θα σας προτείναμε να τα κοινοποιήσετε στους καλεσμένους σας προκειμένου να γνωρίζουν κι εκείνοι ότι φροντίζετε για την ασφάλεια όλων!

 

Εξωτερικός χώρος

Ευτυχώς στην Ελλάδα ο καιρός είναι υπέροχος από την άνοιξη έως και αργά το φθινόπωρο, οπότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους εξωτερικού χώρους και να προβλέψετε τέντες σε περίπτωση βροχής! Οι καλεσμένοι θα χρειαστεί απλά να φροντίσουν για το πανωφόρι τους!

 

Θερμομέτρηση

Με την είσοδο των καλεσμένων στο χώρο του wedding party να γίνεται θερμομέτρηση. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πυρετός είναι ένα βασικό σύμπτωμα, οπότε καλό θα ήταν να το γνωρίζετε εάν κάποιος καλεσμένος σας έχει πυρετό εκείνη τη μέρα. Προσοχή την εποχή του καλοκαιριού που ανεβαίνει η θερμοκρασία πολλές φορές ανεβαίνει και η θερμοκρασία του σώματος, οπότε μπορεί να σας παραπλανήσει μια ανεβασμένη θερμοκρασία. Τσεκάρετε 2-3 φορές!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Αντισηπτικό

Προτείνουμε την απολύμανση των χεριών με την είσοδο στο χώρο. Επιπλέον αν και υποχρεωτικό προτείνουμε την τοποθέτηση αντισηπτικών σε κάθε εμφανές σημείο του weddding party, πιο συγκεκριμένα στην είσοδο, στο τραπέζι των ευχών, στο bar, σε όλα τα τραπέζια, στο WC κλπ.

 

Covid test καλεσμένων

Με αφορμή τα self test που δικαιούμαστε όλοι μας πλέον, όλοι οι καλεσμένοι σας έχουν πρόσβαση σε test χωρίς να υποχρεωθούν να πληρώσουν για αυτό. Έτσι είναι μια καλή ιδέα να τους ζητήσετε να το κάνουν πριν το γάμο σας.

 

Covid test προσωπικού 

Όταν θα κάνετε τη συμφωνία με το χώρο της δεξίωσης, καλό θα ήταν να ζητήσετε τέστ από όλο το προσωπικό που θα εργαστεί την ημέρα του γάμου σας.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Κρατήστε τις αποστάσεις

Υπάρχει σχετική οδηγία να τοποθετούνται 4-6 καλεσμένοι σε ένα τραπέζι. Εάν το επιτρέπει ο χώρος προτιμήστε το μικρότερο αριθμό προκειμένου να νιώθουν καλύτερα και οι καλεσμένοι σας, και αραιώστε τα τραπέζια μεταξύ τους!

 

Μάσκες

Η μάσκα τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει η δεύτερη φύση μας!! Δε μας αρέσει, δε μας κολακεύει, κρύβει το χαμόγελο μας και το μακιγιάζ στις κυρίες! Παρόλα αυτά είναι αναγκαία προκειμένου να μας προστατεύει, έτσι σας προτείνουμε να τυπώσετε μάσκες με τη φωτογραφία σας και να τη μοιράσετε στους καλεσμένους σας!

Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να προσφέρετε μάσκες σε όλα τα σημεία που βρίσκονται και τα αντισηπτικά!

 

Getting Married Tip!

Μετατρέψτε το Hangover Kit σε Covid-19 Kit, προσφέροντας σε όλους τους καλεσμένους σας ένα kit με μία μάσκα, ατομικό αντισηπτικό χεριών και ένα ταμπελάκι που θα τοποθετούν οι καλεσμένοι στο ποτήρι τους προκειμένου να το ξεχωρίζουν!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Alice

 

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

Κλαίρη Δημοπούλου η χαρισματική make up artist!!

7 λόγοι για να οργανώσετε το γάμο σας αυτό το χρόνο!!

Digital πρόβα νυφικού!!

Bridal Spa at home!!

Tips Διακόσμησης του χώρου για την προετοιμασία της νύφης!

Περιποίηση Νύφης στο Σπίτι!

9 tips για την καλύτερη επιλογή νυφικού!!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Παντρεύομαι!!!!5+1 βήματα για να ξεκινήσεις σωστά!

SAVE THE DATE!

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR