• Βρίσκεστε εδώ:
  • Blog

Η επιλογή του σωστού χρόνου για την τέλεση ενός γάμου, είτε πρόκειται για έναν θρησκευτικό ή έναν πολιτικό γάμο, είτε ακόμη και για ένα σύμφωνο συμβίωσης, είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της αστρολογίας.

Άλλωστε για μια τόσο σημαντική απόφαση, όπως είναι ο γάμος σας, που θα αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σας, δεν θα θέλατε να αφήσετε στην τύχη την επιλογή της ημερομηνίας! Η αστρολογία και ο συγκεκριμένος κλάδος της, που ασχολείται αποκλειστικά με την επιλογή του σωστού χρόνου, μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά, ώστε να μην κάνετε λάθος. Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες ημερομηνίες που μπορείτε να διαλέξετε για να ορίσετε την ημερομηνία του γάμου σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι οι μοναδικές μέσα στη χρονιά. Είναι όμως επιλεγμένες σύμφωνα με τα κριτήρια της παραδοσιακής αστρολογίας που έχουν αντέξει στα τεστ του χρόνου.

Τα κριτήρια

Κάποια από τα κριτήρια αυτά έχουν να κάνουν με την αποφυγή περιόδων εκλείψεων, ανάδρομου Ερμή, ανάδρομης Αφροδίτης, ανάδρομου Άρη, που είναι συνήθως πρόξενοι απρόβλεπτων καταστάσεων. Ένα άλλο κριτήριο είναι η θέση της Σελήνης, που είναι προτιμότερο να βρίσκεται σε ζώδια που ευνοούν τον γάμο και είναι σε αρμονία με τον Ήλιο, όπως ο Καρκίνος, ο Ταύρος ή ο Ζυγός. Η Σελήνη είναι το σύμβολο της γυναίκας και ο Ήλιος το σύμβολο του άντρα. Έτσι στο ωροσκόπιο ενός γάμου πρέπει να είναι αν μη τι άλλο συμβατά και αρμονικά. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κάνουμε κάποια έκπτωση στη ζωδιακή θέση κάποιου πλανήτη προκειμένου να έχουμε μια πιο θετική όψη. Φυσικά την καλύτερη ημερομηνία θα την πάρετε από έναν ειδικό αστρολόγο, που θα την επιλέξει με βάση πιο προσωπικά κριτήρια, τα ωροσκόπια, δηλαδή το δικό σας και του/της μέλλοντα/μέλλουσας συζύγου σας.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο asibiliou.gr

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

 

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

10 χειροποίητες νυφικές γόβες!!

Κλαίρη Δημοπούλου η χαρισματική make up artist!!

Covid-19 μέτρα που θα χρειαστεί να λάβετε την ημέρα του γάμου σας!

15 κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσεις σε ένα γάμο!

Digital πρόβα νυφικού!!

Bridal Spa at home!!

Tips Διακόσμησης του χώρου για την προετοιμασία της νύφης!

Περιποίηση Νύφης στο Σπίτι!

9 tips για την καλύτερη επιλογή νυφικού!!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου