7 mystika poy tha matheis tin imera toy gamou

Κοιτάζοντας πίσω μας, όλοι μας λίγο πολύ έχουμε παρευρεθεί σε πολλούς γάμους αγαπημένων μας προσώπων, συγγενών, κολλητών, φίλων, συναδέλφων. Έτσι έχουμε μία αίσθηση για το τι διαδραματίζεται, αλλά και πως είναι η ημέρα ενός γάμου.

Καταφθάνει όμως η μέρα του δικού σου γάμου κι εμείς σου γράφουμε για να σε διαβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα, τα οποία κανείς δε θα σου πει για την ημέρα αυτή…Ίσως γιατί απλά τα ζεις..

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Stress

Λίγη ώρα πριν την ώρα του μυστηρίου ίσως σε κυριεύσει άγχος, το οποίο είναι απλό από που προέρχεται. Από το γεγονός ότι επί μήνες προετοιμάζεις αυτή τη μέρα και έφτασε η στιγμή να τη ζήσεις. Λογικό! Διαχειρίσου το και να είσαι σίγουρη ότι όταν φιλήσεις τον άντρα της ζωής σου θα σταματήσουν όλα..

 

Συγκίνηση

Θα κλάψεις.. Λίγο τα λόγια του παπά, λίγο οι αγαπημένοι που στέκονται κοντά σου συγκινημένοι, ο άντρας της ζωής σου, οι στιγμές αυτές που τις ζεις τόσο γρήγορα, αλλά είναι τόσο δυνατές … Τίποτα από όλα αυτά! Σίγουρα θα υπάρξει εκείνη η μαγική στιγμή που θα αγγίξει τη δική σου καρδιά και θα σε συγκινήσει εκεί που δε θα το περιμένεις.. απλά ζήστε τη...

 

Γέλιο μέχρι δακρύων...

Θα γελάσεις με την καρδιά σου! Έχοντας στο πλάι σου αγαπημένους φίλους, που είναι εκεί για να ζήσουν το party σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι σου επιφυλάσσουν αναπάντεχες στιγμές γέλιου μέχρι δακρύων. Πέραν αυτών μην ξεχνάτε, είστε οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, θα ποζάρετε μάλλον σε χιλιάδες φωτογραφίες και θα χαιρετίσετε δεκάδες ανθρώπους χαμογελώντας όλο το βράδυ! Ναι θα πιαστεί το πρόσωπό σας και στο τέλος της βραδιάς θα έχετε ακόμα αυτό το χαμόγελο, το οποίο θα παραμείνει για πολύ καιρό...

 

Hangover

Επειδή εσείς είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και επειδή θα το ζήσετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος της βραδιάς ή νωρίς τα πρωί δε θα νιώθετε τα πόδια σας και δύσκολα θα ορίζετε το σώμα σας. Για αυτό το λόγο μεριμνήστε με ποιο τρόπο θα φτάσετε στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο, αν σας παρέχεται κάποια νυφική σουίτα από το χώρο της δεξίωσης ακόμα καλύτερα. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4-5 ημέρες εκτός γραφείου για να συνέλθετε και ιδανικά θα ήταν να φύγετε ένα mini ταξίδι του μέλιτος αυτές τις ημέρες προγραμματίζοντας να μην κάνετε τίποτα!

 

Plan B

Μέχρι την τελευταία στιγμή πράγματα που για καιρό προγραμμάτισες θα αλλάξουν. Να σκέφτεσαι ότι πάντα υπάρχει το Plan B. Ξέρουμε ότι τη μέρα του γάμου σας θα τη ζήσετε όπως την είχατε ονειρευτεί, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Καθώς τη ζείτε λοιπόν θα συνειδητοποιείτε ότι όλα πηγαίνουν ακόμη καλύτερα από ότι είχατε φανταστεί. 

 

Αγάπη από παντού..

Σε όλο αυτό το όμορφο ταξίδι της οργάνωσης του γάμου σου, καθώς και τη μαγική εκείνη ημέρα, είναι εντυπωσιακή η αγάπη και όλη αυτή η πληθώρα θετικών συναισθημάτων που θα εισπράξεις από την οικογένειά σου, τους φίλους σου, αλλά ακόμα και από ανθρώπους που ούτε καν περίμενες. Πραγματικά θα σε γεμίσουν αγάπη, διάθεση και ελπίδα για το ξεκίνημα της κοινής σας ζωής.

 

Μετά το γάμο..

Και όσο και αν ορκίζονται όλοι, ότι τίποτα δεν αλλάζει μετά το γάμο. Εμείς πιστεύουμε ότι κάπου βαθιά μέσα σου θα νιώθεις διαφορετικά, πιο δυνατή, ίσως γιατί πλέον δεν είσαι μόνο εσύ αλλά αυτός και εσύ μαζί!!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Alice

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

Γάμος & τάσεις για 2018

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR