• Βρίσκεστε εδώ:
  • Η Εταιρία

Το gettingmarried.gr είναι ένα νέο site, το οποίο δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών από το χώρο της διοργάνωσης, του marketing, της επικοινωνίας και της παροχής υπηρεσιών. Η μέρα του γάμου, μας αφήνει να ονειρευόμαστε, να αγαπάμε, να μαγευόμαστε από τις στιγμές του, έτσι διαθέτοντας την εμπειρία και την αγάπη για το χώρο, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στους επαγγελματίες του χώρου του γάμου μια πλατφόρμα σύγχρονη, άρτια δομημένη και πλήρως ενημερωμένη, προκειμένου να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους και παράλληλα να δώσουμε τη δυνατότητα στα νέα ζευγάρια να οργανώσουν ευκολότερα την πρώτη μέρα της κοινής τους ζωής.

Στόχος μας είναι η συνεργασία με τους επαγγελματίες του χώρου ώστε να παρέχεται αξιόπιστη, στοχευμένη και γρήγορη πληροφόρηση στους επισκέπτες του site μας, φιλοδοξώντας να βρεθούμε στην κορυφή της πληροφόρησης, της ενημέρωσης και της οργάνωσης ενός γάμου για τα μελλόνυμφα ζευγάρια.

Το gettingmarried.gr ξεκίνησε το ταξίδι του το 2017 και συνεργάζεται με επαγγελματίες που ξεχωρίζουν και δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.