Groom

prova gampriatikou koustoumiou

Το ανδρικό κουστούμι ορίζεται από 3 στοιχεία: Ύφασμα, ράψιμο, γραμμή. Μπορείτε να τα έχετε όλα στο γαμπριάτικο κουστούμι σας, όποια απόφαση και να πάρετε!

Ας δούμε τις εναλλακτικές!!

Το καλοκαίρι πέρασε, έτσι οι μελλοντικοί γαμπροί αφού γεμίσατε τις μπαταρίες σας ήρθε η ώρα και για εσάς να φροντίσετε το πρόσωπο σας, το οποίο σίγουρα απόλαυσε τον ήλιο αλλά ταλαιπωρήθηκε κιόλας!!

protasi gamou tou agioy balentinou

Σχεδιάστε την πρόταση γάμου για το κορίτσι σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κάντε την ημέρα αυτή τη δική σας ξεχωριστή ημέρα!

accessorize of the groom

Τι είναι αυτό που κάνει μια ανδρική εμφάνιση να ξεχωρίζει; Φυσικά τα αξεσουάρ! Εφόσον έχετε διαλέξει το κουστούμι που θα φορέσετε εκείνη την ημέρα, για το οποίο μιλήσαμε αναλυτικά σε προηγούμενο άρθρο μας 5+1 τάσεις για το outfit του γαμπρού του 2018. Τώρα ξεκινάει η αναζήτηση των αξεσουάρ που θα απογειώσουν την εμφάνιση του γαμπρού!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή {gotoweddingcalendar}

Παπιγιόν ή Γραβάτα

Ό,τι πιο κλασσικό στην ανδρική εμφάνιση η γραβάτα, υπάρχει σε αναρίθμητα σχέδια, διαφορετικές υφές και άπειρα χρώματα. Μπορεί να τη δέσει κανείς με διάφορους τρόπους αρκεί να ξέρει.

 

 

 

Μια ενδιαφέρουσα, αγαπημένη εναλλακτική, που υιοθετείται όλο και περισσότερο στις εμφανίσεις των γαμπρών, είναι το παπιγιόν. Είναι κομψό, ενδείκνυται για επίσημες εμφανίσεις και ίσως είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε μια γαμπριάτικη εμφάνιση! Όσοι έχουν τολμηρή και παιχνιδιάρικη διάθεση θα μπορούσαν να δοκιμάσουν παπιγιόν φτιαγμένα από ξύλο σε διάφορα σχέδια και χρώματα, εμείς σας προτείνουμε τις δημιουργίες Dion & Felle .

 

 

Clip γραβάτας

Όλοι εκείνοι που διάλεξαν γραβάτα μπορούν να τη συνοδεύσουν με clip γραβάτας σε ασήμι ή χρυσό για μια άρτια ανδρική εμφάνιση.

 

Μανικετόκουμπα

Ανάλογα με το outfit σας και το πουκάμισο που έχετε επιλέξει μπορείτε να ομορφύνετε την εμφάνισή σας με ακόμα μία υπέρκομψη λεπτομέρεια στην εμφάνισή σας, τα μανικετόκουμπα. Έχετε να επιλέξετε από μια πληθώρα προτάσεων. Εμείς θα σας προτείναμε ακόμα να φτιάξετε τα δικά σας μανικετόκουμπα χαράσσοντας τα αρχικά σας επάνω ή την ημερομηνία του γάμου σας.

 

Pochette

Ένας εύκολος και πολύ κομψός τρόπος για να δώσει χρώμα στην εμφάνισή του ο γαμπρός, εκτός από τη γραβάτα, είναι το μαντήλι που μπαίνει στην τσέπη του σακακιού. Δίνετε μια πιο φωτεινή ή χρωματιστή νότα στην εμφάνισή σας, ανάλογα με το χρώμα και το σχέδιο που θα επιλέξετε. Προσοχή το μαντήλι δεν πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο σχέδιο ή χρώμα με τη γραβάτα ή το παπιγιόν, θα πρέπει όμως να ταιριάζει αρμονικά. Τολμήστε να κάνετε τη διαφορά. Προσοχή θα πρέπει να είναι τέλεια διπλωμένο.

 

 

 

Παπούτσια

Εκτός από την περίπτωση που παντρεύεστε στην άμμο, όπου μπορείτε να φορέσετε κάτι πιο χαλαρό, σε κάθε άλλη περίπτωση οι γαμπροί καλείστε να το ψάξετε, να επενδύσετε και να ξεχωρίσετε στο θέμα παπούτσι, διότι στο κάτω κάτω θα σας μείνει και θα μας θυμηθείτε!!! Διαλέξετε δερμάτινα παπούτσια, με κορδόνια ή όχι, μαύρα λουστρίνι για πολύ formal ντύσιμο, ή σκούρο καφέ και ταμπά για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις.

 

Ζώνη ή Τιράντες

Ναι, η ζώνη θα πρέπει να είναι ίδιο χρώμα και υλικό με τα παπούτσια, ιδανικά καλό είναι να την αγοράσετε μαζί με τα παπούτσια. Εναλλακτική πρόταση για γαμπρούς με στυλ είναι οι τιράντες! Κάντε 2η εμφάνιση, αλλάζοντας look στο wedding party, φορώντας τιράντες και κλέψτε την παράσταση.

 

 

 

Κάλτσες

Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά θα πρέπει να φροντίσετε και τις κάλτσες εκείνης της ημέρας, εάν έχετε επιλέξει ένα πολύ σκούρο σύνολο επιλέξετε οι κάλτσες σας να είναι ένα τόνο πιο ανοικτό, ενώ αν έχετε επιλέξει ένα ανοικτόχρωμο σύνολο επιλέξετε οι κάλτσες να είναι ένα τόνο πιο σκούρες! Φυσικά υπάρχουν πολύχρωμες και σε διάφορα σχέδια κάλτσες τις οποίες θα δοκιμάσουν οι τολμηροί.

 

 

Να θυμίσουμε ότι δεν υπάρχει κάτι πιο ευγενικό, όμορφο και γοητευτικό από έναν άνδρα που φροντίζει την εμφάνισή του και ξέρει να ξεχωρίζει με τρόπο κομψό και διακριτικό!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή {gotoweddingcalendar}

By Evelina

Photo source: Pinterest

Διαβάστε επίσης

5+1 τάσεις για το outfit του γαμπρού το 2018

Wedding Bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

Γάμος & τάσεις για 2018

SAVE THE DATE!

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή {gotoweddingcalendar}

 

Είναι γεγονός ότι σε ένα γάμο, δικαίως, η νύφη κλέβει την παράσταση! Όμως θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα τελευταία χρόνια οι γαμπροί έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο, αναδεικνύοντας ο καθένας ξεχωριστά το στυλ και την προσωπικότητά του! Ενημερώνονται περισσότερο και τολμούν δοκιμάζοντας τις νέες επιταγές της μόδας για το ανδρικό ντύσιμο! Ας δούμε πιο συγκεκριμένα το outfit του γαμπρού το 2018.