Blog

Η επιλογή του σωστού χρόνου για την τέλεση ενός γάμου, είτε πρόκειται για έναν θρησκευτικό ή έναν πολιτικό γάμο, είτε ακόμη και για ένα σύμφωνο συμβίωσης, είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της αστρολογίας.

Μπορεί η πανδημία να έχει αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά μας, όμως για τις brides to be όλα παραμένουν το ίδιο. Και το ξέρεις πολύ καλά γιατί είσαι κι εσύ μια από αυτές! Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει κι ετοιμάζεις λίστες με πράγματα που πρέπει να γίνουν, ξεφυλλίζεις περιοδικά γάμου και ψάχνεις ιδέες για να κάνεις αυτή την ημέρα ξεχωριστή. Είναι τόσα πολλά που πρέπει να λάβεις υπόψη σου για να κάνεις έναν γάμο-όνειρο. Οι επιλογές είναι αμέτρητες...

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή {gotoweddingcalendar}

Αν όμως θέλεις να κάνεις αυτή την πολύ προσωπική στιγμή να μείνει αξέχαστη, όχι μόνο σε σένα, την οικογένειά και τους φίλους σου, αλλά και σε χιλιάδες άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σου έχουμε τη λύση!

 

Μπορείς να συνδέσεις αυτή την ξεχωριστή ημέρα με έναν καλό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να ενισχύσεις τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα δωρίζοντας ένα ποσό της επιλογής σου αντί μπομπονιερών, ή ζητώντας από τους καλεσμένους σου αντί δώρων να πραγματοποιήσουν μια δωρεά στην οργάνωση.

 

Οι άνθρωποι των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για να σε διευκολύνουν, αλλά και να ενισχύσουν το μήνυμα των πρωτοβουλιών αυτών, μπορούν να σε βοηθήσουν στον τρόπο ενημέρωσης των καλεσμένων με ειδικά διαμορφωμένα καρτελάκια και ευχαριστήριες επιστολές. Φαντάσου την έκπληξη αλλά και το θαυμασμό των καλεσμένων σου όταν λάβουν ευχαριστήριο καρτελάκι, γιατί το δώρο τους δωρίζεται!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή {gotoweddingcalendar}

Έτσι, μια ημέρα χαράς όπως αυτή αποκτά πραγματικά ξεχωριστό νόημα, καθώς συνδυάζεται με τη χαρά της προσφοράς και μπορεί να κάνει τη διαφορά για χιλιάδες άλλους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Αν θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, μπορείς να επισκεφτείς το site των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ή να επικοινωνήσεις μαζί τους τηλεφωνικά στο 210 5200 500.

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή {gotoweddingcalendar}

 

Γιατροί Χωρίς Σύνορα

 

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

10 χειροποίητες νυφικές γόβες!!

Κλαίρη Δημοπούλου η χαρισματική make up artist!!

Covid-19 μέτρα που θα χρειαστεί να λάβετε την ημέρα του γάμου σας!

7 λόγοι για να οργανώσετε το γάμο σας αυτό το χρόνο!

15 κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσεις σε ένα γάμο!

Digital πρόβα νυφικού!!

Bridal Spa at home!!

Tips Διακόσμησης του χώρου για την προετοιμασία της νύφης!

Περιποίηση Νύφης στο Σπίτι!

9 tips για την καλύτερη επιλογή νυφικού!!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

E-BRIDAL 2021 VIRTUAL WEDDING EXHIBITION είναι μία έκθεση αφιερωμένη στην πιο όμορφη μέρα της ζωής ενός ζευγαριού, στην ημέρα του γάμου του!

Συνεχίζοντας με την αισιόδοξη διάθεση για τους γάμους που άρχισαν να προγραμματίζονται και απευθυνόμενοι σε όλα τα τολμηρά ζευγάρια που έχουν αποφασίσει να πάρουν το ρίσκο να οργανώσουν το γάμου τους αυτό το χρόνο, θέλαμε να προτείνουμε κάποια βασικά μέτρα που θα χρειαστεί να λάβετε προκειμένου να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των καλεσμένων και τη δική σας. Τα περισσότερα από αυτά τα εφαρμόζουμε κάθε μέρα!

Τη γνωρίσαμε από το YouTube, όπου κάθε εβδομάδα μας δίνει πολύτιμες συμβουλές για το makeup και όχι μόνο. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως στο εξωτερικό και ξεχωρίζει στο χώρο, πρόσφατα μάθαμε ότι το καλοκαίρι θα την έχουμε για πολύ λίγο κοντά μας.  Ο λόγος για την ταλαντούχα και εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα, Makeup Artist & Youtuber, Κλαίρη Δημοπούλου.