Αν είστε τόσο έντονος, παθιασμένος και στοχοπροσηλωμένος χαρακτήρας όπως υποδηλώνει το ζώδιό σας, ο προγραμματισμός ενός γάμου μπορεί εύκολα να γίνει μια περιπέτεια που σας ενθουσιάζει έτσι ώστε να αφιερωθείτε εξ ολοκλήρου με την καρδιά και την ψυχή σας.

Ως ένα από τα τέσσερα σταθερά ζώδια στον αστρολογικό κόσμο, ξέρετε πώς να φέρνετε  τα πράγματα εις πέρας. Οι λίστες είναι οι καλύτερες φίλες σας και η ρεαλιστική σας προσέγγιση στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε δουλειάς και αν προκύψει σας βοηθά να κρατάτε τον προϋπολογισμό σας υπό έλεγχο. Ταυτόχρονα, η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει σωστά και μακριά από οποιονδήποτε που μπορεί να κοιτάζει να σας εξαπατήσει, οπότε εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Ενώ σας είναι εύκολο να αφήσετε το μυαλό σας να κυβερνήσει, μην ξεχάσετε να βάλετε και την καρδιά σας στη διαδικασία. Ο γάμος σας είναι η τέλεια ευκαιρία να αναδείξετε τη ρομαντική σας πλευρά που μόνο κάποιοι λίγοι εκλεκτοί έχουν δει, και είστε έτοιμοι να εκπλήξετε ευχάριστα τους καλεσμένους σας.

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Τι σημαίνει και πώς θα φαίνονται όλα αυτά την ημέρα του γάμου; Προβλέπεται ότι θα αποφύγετε την παράδοση με διάφορους τρόπους. Ένα γεμάτο εορταστικό σαββατοκύριακο, ένα απρόβλεπτο φόρεμα και αξεσουάρ, προσκλήσεις με πιο σκοτεινές αποχρώσεις όλα είναι στα αστέρια για εσάς.

 

Μονόπετρο

Ένα διαμάντι σκούρου χρώματος; Ακούστε μας. Συμβολίζοντας τη δύναμη και το χάρισμα, αυτή η ασυνήθιστη επιλογή μπορεί να είναι ό,τι πρέπει για μια νύφη Σκορπιό. Πέραν του ότι πιστεύεται πως έχουν μια μυστικιστική δύναμη, χρησιμεύει επίσης για να τονίσει περισσότερο τον μυστηριώδη αέρα που εκπέμπετε και να δείξει κατευθείαν σε όλους ότι είστε ένας χαρακτήρας που θα πρέπει να προσπαθήσουν να γνωρίσουν!

 

Ημερομηνία γάμου & Venue

Το να παίζετε στη μυστηριώδη ατμόσφαιρα που δημιουργείτε είναι μέρος της γοητείας σας, έτσι θα επιλέξετε μια ημερομηνία γάμου και τον χώρο που αντανακλούν ακριβώς αυτό! Τείνετε να επιλέξετε έναν γάμο τις Απόκριες, για να είμαστε ακριβείς πιθανότατα θα παντρευτείτε σε μια αίθουσα γοτθικού στυλ που περιβάλλεται από πολλά έπιπλα αντίκες. 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Νυφικό

Οι νύφες Σκορπιοί ενδιαφέρονται περισσότερο για τα αξεσουάρ τους, γι 'αυτό θα θέλετε ένα φόρεμα που σας δίνει τη δυνατότητα να τα αναδείξετε. Πιθανό να σας προσελκύσει ένα νυφικό που θα είναι λιγότερο παραδοσιακό, ίσως ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο ή με κοντή γραμμή μπροστά και μακριά πίσω. Η φυσική σας κλίση στο δράμα θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο να ενσωματώσετε το στοιχείο του μυστηρίου σε ό, τι επιλέξετε.

 

Προσκλητήρια

Για δραματική διάθεση, επιλέξτε ένα μαύρο ή σκοτεινό χαρτί για την πρόσκλησή σας, προετοιμάζοντας νωρίς το σκηνικό για τη μοναδική γιορτή που πρόκειται να ακολουθήσει.

 

Δεξίωση

Είτε προγραμματίσετε πραγματικά ένα γάμο τις Απόκριες είτε όχι, υπάρχουν πολλά θεματικά στοιχεία διακόσμησης που μπορείτε να ενσωματώσετε στη δεξίωση σας. Γοτθική αρχιτεκτονική, ατμοσφαιρικά κεριά να λιώνουν, πλούσια κόκκινα υφάσματα στα τραπέζια και έπιπλα αντίκες όλα θα ταιριάζουν. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα θα προσθέσουν ένα ποπ ρομαντικό χρώμα στα τραπέζια σας, διατηρώντας ταυτόχρονα τη σαγήνη και τη μυστηριώδη γοητεία της νύχτας, αλλά οποιοδήποτε λουλούδι σε βαθιές αποχρώσεις αγαπάτε θα συμπληρώσει καταπληκτικά το σκηνικό.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Γαμήλια τούρτα

Αυτή η γιορτή φωνάζει για μια  red velvet τούρτα. Σύμφωνα με το θέμα του γάμου σας, πιθανότατα θα επιλέξετε μια απροσδόκητη απόχρωση για την επικάλυψη. Απλά προσέξτε να μη λερώσετε το φόρεμα ή τα δόντια σας όταν δοκιμάζετε!

 

Honeymoon

Για την πρώτη σας απόδραση ως νεόνυμφοι, σας προτείνουμε ένα ταξίδι που σας δίνει την ευκαιρία να συνεχίσετε να αναπτύσσετε περαιτέρω τη βαθιά σας σύνδεση ως ζευγάρι. Ένα οδικό ταξίδι σε κάποια χώρα όπου θα επισκέπτεστε πόλεις και κωμοπόλεις που βρίσκονται εκτός του κλασσικού μονοπατιού θα ήταν ό,τι πρέπει . Σφυρηλατώντας τη δικής σας περιπέτεια, θα ικανοποιήσετε την κρυφή σας επιθυμία για πλήρη έλεγχο και θα μοιραστείτε εμπειρίες με το ταίρι σας που θα θυμάστε για μια ζωή!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Inspired from MSW

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR