Ο γάμος ενός Αιγόκερου είναι αναπόφευκτα μια πολύ προσωπική υπόθεση, με ιδιαίτερη έμφαση στους καλεσμένους και εκείνους που περιβάλλουν το ζευγάρι στη μεγάλη τους μέρα.

Ενώ δε φημίζεστε για τη  συχνή εκδήλωση των συναισθημάτων σας, αυτή η ρομαντική γιορτή θα δείξει σε πολλούς από τους καλεσμένους σας μια πλευρά σας που δεν έχουν ξαναδεί και που ο σύντροφός σας έπρεπε να δουλέψει σκληρά για να αποκαλύψει! Η φιλόδοξη, πρακτική σας προοπτική εξασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια του γάμου, από τα στοιχεία που συνθέτουν τη μεγάλη εικόνα μέχρι τις μικρολεπτομέρειες, θα είναι όλα καλά μελετημένα και όμορφα. Επίσης, θα κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια να συμπεριλάβετε πολλές οικογενειακές παραδόσεις σε κάθε ευκαιρία.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Πώς θα μοιάζουν όλα αυτά; Κλασικό και κομψό στυλ, από την αρχή μέχρι το τέλος. Το δαχτυλίδι σας, το οποίο πιθανότατα θα περιλαμβάνει μια οικογενειακή πέτρα, θα είναι ένα παραδοσιακό διαμάντι σε στρογγυλή ή πριγκιπική κοπή. Ο χορός σας θα είναι απίστευτα διαχρονικός και όμορφος που θα μπορούσε απλώς να υπενθυμίσει στη γιαγιά σας το δικό της γάμο. Δε θα αποτελέσουν έκπληξη το νυφικό σας και οι προσκλήσεις που θα είναι σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο σκηνικό. Το ένα στοιχείο που ίσως πρωτοτυπήσετε; Τα λουλούδια! Και δε θα απογοητεύσουν!

 

Μονόπετρο

Πιθανότατα θα θέλετε ένα κλασικό διαμάντι με ένα λεπτό δέσιμο, αλλά όσο είναι μία vintage πέτρα ή ένα οικογενειακό κειμήλιο, θα είστε ευχαριστημένες.

 

Ημερομηνία γάμου & Venue

Έχετε φοβερή αίσθηση του στυλ και βλέπετε την προοπτική και την ομορφιά που βρίσκονται σε μια ήσυχη χειμωνιάτικη μέρα. Είναι πιθανό να στραφείτε στο θρησκευτικό σας υπόβαθρο για μια παραδοσιακή τελετή που θα μοιάζει με αυτή των γονιών σας ή των παππούδων σας, καθώς είναι σημαντικό για εσάς να συνεχίσετε την παράδοση. Στη συνέχεια, ένα κτήμα στην εξοχή θα θέσει το σκηνικό για ένα πάρτι με όλους τους αγαπημένους και κοντινούς σας ανθρώπους.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Νυφικό

Με κάποια μεταποίηση, είναι πιθανό να φορέσετε το νυφικό της μητέρας σας ή της γιαγιάς σας (ελπίζουμε ότι έχουν διατηρηθεί!). Εάν όχι, θα ψάξετε στα στυλ του παρελθόντος για έμπνευση-vintage χρώματα και σχέδια, ακόμη και vintage χτενίσματα μπορεί να βρουν τη θέση τους στο συνολικό σας ύφος και εμφάνιση.

 

Προσκλητήρια

Θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, αφού πρόκειται να διαπρέψετε στο πρωτόκολλο και στη σωστή διατύπωση της πρόσκλησής σας. Δεν υπάρχουν μοντέρνα στοιχεία, φρου-φρου ή αστεία εδώ. Αντί αυτού, θα επιλέξετε μια πανέμορφη πρόσκληση με μια βασιλική αίσθηση!

 

Wedding Party

Αν κάτι ξεφεύγει εκτός σεναρίου από το κλασικό ύφος του γάμου σας, θα είναι τα λουλούδια. Εκπληκτικά άνθη, πανύψηλα κεντρικά κομμάτια ή απροσδόκητα χρώματα θα είναι αυτό που θα προσθέσει μία πιο εκκεντρική πινελιά στην κομψή δεξίωσή σας και θα δείξει στους καλεσμένους σας και την πλευρά σας που κρύβεται λίγο κάτω από την επιφάνεια.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Γαμήλια τούρτα

Θα επιλέξετε μία πολυεπίπεδη τούρτα και πιθανόν να στολίσετε το γλυκό σας με λουλούδια που μιμούνται τη διακόσμηση της δεξίωσής σας. Θα επιλέξετε μια κλασική εμφάνιση για το εξωτερικό, αλλά ο συνδυασμός των γεύσεων θα είναι εξωπραγματικός, καθώς κανείς δεν εκτιμά την δεξιοτεχνία περισσότερο από τον Αιγόκερω.

 

Honeymoon

 

Λιακάδα, θέα και κάποια ωραία κρασιά σας ακούγονται καλά; Έτσι πιστεύουμε και εμείς! Εάν δεν έχετε κάνει ακόμα κράτηση για μια μοναδική απόδραση, θα σας προτείναμε τοποθεσίες που θα ικανοποιήσουν τα υψηλά σας πρότυπα και τον εκλεπτυσμένο ουρανίσκο σας όπως η κοιλάδα της Νάπα ή η Νότια Αφρική!!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Inspired from MSW

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

Κριός!!Τι λέει το ζώδιό σου για το στυλ του γάμου!

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR