spa, peripoiisi nifis se prosopo, soma, mallia

Κορίτσια για αρχή φροντίστε να μείνετε μόνες σας σπίτι! Πάμε να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα spa στο σπίτι. Χαμηλώστε το κινητό, ιδανικά κλείστε το! Χαμηλώστε τα φώτα και ανάψτε κεριά, ενεργοποιήστε την ατμόσφαιρα του χώρου με αιθέρια έλαια για χαλάρωση στο χώρο που θα προμηθευτείτε εύκολα από το εμπόριο.  Όλα τα υπόλοιπα υλικά τα έχετε στο σπίτι.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Μαλλιά

Ξεκινάμε με τη ενυδάτωση των μαλλιών σας. Απλώνετε ελαιόλαδο από τις ρίζες των μαλλιών μέχρι τις άκρες και κάντε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλα σας (αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά τότε είναι καλύτερα να το απλώσετε μόνο στις άκρες των μαλλιών). Μαζέψτε τα μαλλιά σας για τουλάχιστον μισή ώρα και αφήστε το ελαιόλαδο να τα ενυδατώσει όσο εσείς θα προχωρήσετε στις υπόλοιπες περιποιήσεις.

Πρόσωπο

Περνάμε στην απολέπιση του προσώπου μας! Μέσα σε ένα μπωλ ανακατεύετε 1 κουταλιά του γλυκού μέλι και 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη. Αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπο, απλώνετε το scrub στο πρόσωπο και κάνετε απαλές, κυκλικές κινήσεις πάντα προς τα πάνω έτσι απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και πετυχαίνετε βαθιά ενυδάτωση. Αποφύγετε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών! Επιμείνετε στα σημεία που ξέρετε ότι έχετε μεγαλύτερη ανάγκη.

Σώμα

Για την απολέπιση του σώματος και πιο λευκή επιδερμίδα σε ένα μπωλ ανακατεύετε 3 κουταλιές λεμόνι και 1 ζάχαρη, ανάλογα με την επιφάνεια του σώματος προσθέτετε ποσότητα τηρώντας την παραπάνω αναλογία. Απλώνετε το scrub με απαλές, κυκλικές κινήσεις πάντα προς τα πάνω και απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα.

 

 νύφη περιποίηση

 

Η περιποίηση της νύφης τελειώνει με ένα ζεστό χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Αφαιρέστε τις επί μέρους μάσκες από πρόσωπο, σώμα και μαλλιά με χλιαρό νερό. Τυλίγεστε με καθαρή, μαλακή πετσέτα σκουπίζοντας πρόσωπο, σώμα και μαλλιά ταμποναριστά, προκειμένου να παραμείνει η υγρασία που θέλουμε πάνω μας.

 

Τελειώνουμε την περιποίηση προσώπου και σώματος απλώνοντας αμυγδαλέλαιο συνδυασμένο με το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Το αμυγδαλέλαιο απορροφάται αργά αλλά επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση, για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να μην προγραμματίσετε κάτι αμέσως μετά!

Επαναλάβετε την περιποίηση 1 φορά την εβδομάδα!

Φυσικά αφού μιλήσαμε για νυφική περιποίηση προσώπου να σας θυμίσω να μην ξεχνάτε να φοράτε το αντιηλιακό σας κάθε πρωί!

 

Θα επανέλθουμε με νέες προτάσεις για περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών στο σπίτι!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Alice

 

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

Νυφικό Μακιγιάζ Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 από τον Make up Artist Βασίλειο Πίκουλα

Γάμος & τάσεις για 2018

8 tips για να επιλέξεις το νυφικό των ονείρων σου

10 + 1 τάσεις για το νυφικό του 2018

SAVE THE DATE!

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR