prova nifikou

Ξεκίνησες ήδη να οργανώνεις τις πρόβες νυφικού σου. Αφού σου δώσαμε ήδη τα 8 tips για να επιλέξεις το νυφικό των ονείρων σου, τώρα σου γράφουμε για να σου επιστήσουμε την προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες που καλό θα ήταν να φροντίσεις ενώ επισκέπτεσαι τους οίκους νυφικών. Ακόμα κι αν έχεις προχωρήσει βήμα, δηλαδή κατέληξες στο νυφικό σου και κάνεις τις επίσημες πρόβες πλέον!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Μακιγιάζ

Πηγαίνοντας για πρόβα νυφικού θα ήταν ιδιαίτερα βοηθητικό να επιμεληθείς το μακιγιάζ σου την ημέρα της πρόβας. Μπορείς να κάνεις μόνη σου ένα απλό καθημερινό μακιγιάζ και να τονίσεις το δυνατό σου σημείο. Είναι σίγουρο ότι θα δείξει διαφορετικά το νυφικό που δοκιμάζεις με ένα μακιγιαρισμένο πρόσωπο. Εάν καταφέρεις δε να το συνδυάσεις με μία πρόβα στον make up artist, τότε αυτό θα είναι το ιδανικό.

 

Μαλλιά

Μετά το πρόσωπο δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην περιποίηση των μαλλιών σου. Η εμφάνισή σου θα αναδειχθεί με ένα φρεσκολουσμένο με όγκο και κίνηση μαλλί και θα νιώθεις και εσύ πιο όμορφη. Μπορεί κατά την διάρκεια της πρόβας να χρειαστεί να πειραματιστείς μαζί του ανάλογα με το σχέδιο του νυφικού που θα δοκιμάσεις. Φυσικά το ιδανικό και με το θέμα μαλλιά είναι να συνδυάσεις μια πρόβα με τον κομμωτή σου.

 

Περιποίηση προσώπου και μαλλιών

Αφού μιλήσαμε για μακιγιάζ και χτένισμα δεν είναι υπερβολή να σου προτείνουμε, εφόσον ξεκίνησες τις πρόβες νυφικού, να ξεκινήσεις μια πιο εντατική περιποίηση του προσώπου και των μαλλιών σου. Το ξέρουμε ότι τρέχεις για τα πάντα, μπορείς όμως να ξεκινήσεις με μια μάσκα προσώπου και μαλλιών  Περιποίηση νύφης στο σπίτι που απαιτεί πολύ λίγο χρόνο, δεν στοιχίζει πολύ και θα σε ανανεώσει.

 

Lingerie

Πηγαίνοντας για να δοκιμάσεις νυφικό θα ήταν καλό να θυμηθείς να φορέσεις εσώρουχα κοντά στο χρώμα του δέρματος προκειμένου να μην φεγγίζουν ή διαγράφουν έτσι ώστε να έχεις μια αντιπροσωπευτικότερη εικόνα από το σύνολο, ίδια με αυτή της ημέρας του γάμου .

 

Παπούτσια

Μπορεί να μην έχεις βρει ακόμα τα νυφικά παπούτσια, το σίγουρο είναι ότι στην πρόβα νυφικού θα χρειαστεί να ξέρεις το ύψος που θα έχει το τακούνι του νυφικού παπουτσιού σου! Επιπλέον θα πρέπει να σκεφτείς αν θα υπάρχει δεύτερο νυφικό παπούτσι, δηλαδή κάτι σε ίσιο, μικρότερο τακούνι ή κάποια πλατφόρμα και να το συζητήσεις με το σχεδιαστή  ή με τον οίκο νυφικών

 

Φωτογραφίες

Λογικά θα δοκιμάσεις πολλά νυφικά! Από τα επικρατέστερα θυμήσου να τραβήξεις κάποιες φωτογραφίες, έτσι όταν θα γυρίσεις σπίτι και θα είσαι χαλαρή, ανασκοπώντας τες έχεις τη δυνατότητα να έχεις μια άλλη οπτική του νυφικού σου.

Είναι προτιμότερα πρώτα να ρωτήσεις αν μπορείς να βγάλεις φωτογραφία, διότι είναι κάποιοι επαγγελματίες που δεν το επιτρέπουν.

 

Αγαπημένα πρόσωπα

Πάρε μαζί σου πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτοί θα έχουν την άνεση να σου μιλήσουν ειλικρινά λέγοντας σου ποιο σχέδιο νυφικού σε κολακεύει και ποιο όχι! Τέλος χαρίζεις σε εσένα και σε εκείνα υπέροχες στιγμές από την προετοιμασία του γάμου σου που θα έχετε να θυμάστε...

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Alice

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

Ελένη Κολλάρου Κολεξιόν Fairy Dust 2018

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

Γάμος & τάσεις για 2018

10 + 1 τάσεις για το νυφικό του 2018

SAVE THE DATE!

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR