Είναι γεγονός ότι σε ένα γάμο, δικαίως, η νύφη κλέβει την παράσταση! Όμως θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα τελευταία χρόνια οι γαμπροί έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο, αναδεικνύοντας ο καθένας ξεχωριστά το στυλ και την προσωπικότητά του! Ενημερώνονται περισσότερο και τολμούν δοκιμάζοντας τις νέες επιταγές της μόδας για το ανδρικό ντύσιμο! Ας δούμε πιο συγκεκριμένα το outfit του γαμπρού το 2018.

 

Black tie

γαμπρός outfit 1

Είναι επίσημο, είναι πολύ κομψό, ξεχωρίζει αναμφισβήτητα. Το black tie look περιλαμβάνει πρακτικά ένα λευκό πουκάμισο, γιλέκο (μπορείτε να το φορέσετε τους χειμερινούς μήνες), ένα κουστούμι tuxedo και ολοκληρώνεται με μαύρο παπιγιόν. Προσαρμόζεται σε όλους τους σωματότυπους ανδρών και είναι ένα look που αξίζει, έστω μια φορά στη ζωή σου να το υιοθετήσεις.

 γαμπρός outfit 2

Καρό

γαμπρός outfit 3

Είναι μία τάση που επανεμφανίστηκε στο ανδρικό ντύσιμο το 2017 και παραμένει επίκαιρη και το 2018. Αν είστε τολμηροί και θέλετε να ξεχωρίσετε με το δικό σας τρόπο στο γάμο σας, δοκιμάστε το καρό σχέδιο στο γαμπριάτικο κουστούμι, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο ύφασμα, ώστε να είναι το κατάλληλο για την περίσταση. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς που θα σας εξυπηρετήσουν! Αν σας αρέσει το καρό και θέλετε να το εντάξετε σε μικρότερες λεπτομέρειες προτιμήστε ένα καρό γιλέκο και θα έχετε ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας!

γαμπρός outfit 4

 γαμπρός outfit 5

Royal blue

γαμπρός outfit 6

Το σκούρο μπλε ή αλλιώς navy blue είναι μια κλασσική και κομψή επιλογή στην ανδρική εμφάνιση. Φέτος ήρθε για να κλέψει την παράσταση το royal blue όπου πρόκειται για μια πιο φωτεινή απόχρωση του μπλε που κολακεύει ιδιαίτερα το μεσογειακό τύπο άνδρα και μας αρέσει πολύ. Μπορείτε να πειραματιστείτε από μια πληθώρα χρωμάτων σε αξεσουάρ και παπούτσια σε ταμπά, σκούρο καφέ ή dark chili. 

γαμπρός outfit 7 

Ανοιχτόχρωμα κουστούμια

γαμπρός outfit 8

Για αυτούς που παντρεύονται τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως, προτείνονται ανοιχτόχρωμα κουστούμια όπως λευκό, ανοικτό γαλάζιο και γκρι. Τολμήστε να παίξετε με τα υπόλοιπα αξεσουάρ και είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσετε με τα χρώματα της Μεσογείου. Είναι περιττό να πούμε ότι αναδεικνύουν το μαυρισμένο δέρμα!!

γαμπρός outfit 9

γαμπρός outfit 10

Εκκεντρικά χρώματα κουστουμιών

γαμπρός outfit 11

Πολύ τολμηρή επιλογή επίσης, αλλά δημοφιλής τάση για το 2018, είναι τα εκκεντρικά χρώματα κουστουμιών. Οι γαμπροί του 2018 μπορούν να επιλέξουν να φορέσουν κουστούμια χρωματικά πέρα από τα συνηθισμένα μαύρα, γκρι ή μπλε. Δοκιμάστε κουστούμι ή μόνο σακάκι σε χρώματα του μπορντό ή μωβ, αν το στυλ σας το σηκώνει και έχετε αποφασίσει ότι ο γάμος σας θα διαφέρει από τα συνηθισμένα.

 

By Evelina

Photo credits: Pinterest

Διαβάστε επίσης

Γάμος & τάσεις για 2018

SAVE THE DATE!

Παντρεύομαι!!!! 5+1 βήματα για να ξεκινήσεις σωστά!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR