Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι απαιτητικός, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αν κοιτάτε τα αστέρια, οπότε εάν είστε Κριός αυτός ο οδηγός είναι για σας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μια νύφη Κριός δεν φοβάται να σπάσει τους κανόνες στην καθημερινή ζωή, οπότε το ίδιο ισχύει και όσο σχεδιάζει τον γάμο της.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Ανεξάρτητη και παθιασμένη σαν Κριός, έτσι θα προσεγγίσετε και την οργάνωση των λεπτομερειών της τελετής και της δεξίωσης με τον επιβλητικό σας ενθουσιασμό. Ενώ μερικές από τις επιλογές σας μπορεί να σηκώσουν μερικά φρύδια, είστε αποφασισμένη να κρατήσετε τους καλεσμένους σας σε εγρήγορση και όλοι θα αναρωτιούνται ποια θα είναι η επόμενη έκπληξη που τους περιμένει.

Αλλά προσέξτε!

Ο Κριός είναι επίσης γνωστός και για το πείσμα του, μπορείς να το πεις και ξεροκέφαλος, οπότε σκεφτείτε για το τι αξίζει να ακονίζετε τα νύχια σας και τι θα μπορούσε να είναι λυθεί με λίγο συμβιβασμό. Μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και το γούστο σας, και θα δείτε ότι ο γάμος σας θα είναι κάτι που οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Για να δούμε όμως πιο συγκεκριμένα!!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Βέρες

Ξεχάστε το δαχτυλίδι! Η νύφη Κριός πιθανότατα θα ήθελε να κάνει ένα τατουάζ! Εξάλλου, αυτό θα είναι για πάντα! Εάν το μελάνι δεν είναι το στυλ σας, οποιαδήποτε ξεχωριστή έκφραση του δεσμού σας αρκεί για να ικανοποιήσει την αντισυμβαστική καρδιά σας.

Ημερομηνία γάμου και Venue

Ως ζώδιο της φωτιάς, έχει νόημα να σχεδιάζεις έναν καλοκαιρινό γάμο, αλλά όσο αφορά το που, δεν είναι διαπραγματεύσιμο!

Πρέπει να είναι σε εξωτερικούς χώρους! Στην κορυφή ενός βουνού, σε ένα αγρόκτημα, ή ακόμα και μια ανταλλαγή όρκων ενώ πηδάτε από ένα αεροπλάνο! Είσαι μια νύφη Κριός, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κρατηθείς πίσω από τέσσερεις τοίχους και μια στέγη! Επιπλέον, με όλη την ομορφιά που έχει να προσφέρει η μητέρα φύση, τα έξοδα της διακόσμησης θα μειωθούν σημαντικά.

Νυφικό

Πρακτική, ψάχνετε για κάτι που μπορείτε να κατεβείτε με άνεση στην πίστα, σε καμία περίπτωση αυτό δε θα είναι βαρετό. Έχετε καλή αίσθηση του στυλ και κάποιο από τα πιο σικ νυφικά θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας. Σκεφτείτε μια ρομαντική φόρμα ή ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην άνεση των κινήσεών σας.

Το προσκλητήριο

Ίσως το πιο παραδοσιακό στοιχείο που θα βρείτε στο γάμο ενός Κριού. Η πρόσκληση είναι πιθανό να είναι απλή και συναισθηματική. Είτε πρόκειται για καλλιτεχνικές καλλιγραφίες, μονογράμματα, περίπλοκους χειροποίητους φακέλους, είτε για μια εξατομικευμένη σφραγίδα κεριού, θα βρείτε έναν τρόπο να εμπλουτίσετε το στυλ σας.

Wedding Party

Κάποιοι θεωρούν το κόκκινο το χρώμα του πνεύματος του Κριού και όχι άδικα είναι από τις κυρίαρχες επιλογές για τις αποχρώσεις της δεξίωσης. Είναι το χρώμα του πάθους, της αγάπης και της φωτιάς, τα οποία είναι τρία από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προσωπικότητας του Κριού. Τοποθετημένο σε απλό λευκό σκηνικό, είναι το ιδανικό ποπ χρώμα για να εμπλουτίσετε την ενέργεια  και την τόλμη σας σε κάθε λεπτομέρεια που είναι και το σήμα κατατεθέν ενός Κριού. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα θα ταιριάξουν και στο μπουκέτο μιας Κριού, όπως και στα ρομαντικά κεντρικά στοιχεία της διακόσμησης.

Γαμήλια τούρτα

Το είδος της τούρτας δεν έχει σημασία, η νύφη πιθανότατα θα προτιμήσει να παίξει παρά να τη φάνε σα ζευγάρι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι, με τον ενθουσιασμό της στιγμής, μια νύφη Κριός θα επικεντρωθεί πραγματικά στην αγάπη και τον ενθουσιασμό να ξεκινήσει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή πάνω από όλα. Με αυτό κατά νου, ίσως θελήσετε να αφήσετε τον γαμπρό να λάβει αυτή την απόφαση.

Honeymoon

Η περιπέτεια περιμένει!! Αυτό που προτείνεται ανεπιφύλακτα είναι οι πρώτες μέρες ως νεόνυμφοι να αφιερωθούν καλύτερα σε ένα δραστήριο μήνα του μέλιτος. Σκεφτείτε ράφτινγκ, πεζοπορίες, σκι ή εξερεύνηση νέων ή εξωτικών προορισμών. Εφ' όσον υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, είναι εγγυημένο ότι θα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία να θυμάστε.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Inspired from Martha Stewart Weddings

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

 

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR