Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι απαιτητικός, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αν κοιτάτε τα αστέρια, οπότε εάν είστε Ταύρος αυτός ο οδηγός είναι για σας.

Εδώ είναι τα καλά νέα για την Ταυρίνα νύφη!! Είστε γεννημένες να σχεδιάσετε έναν όμορφο γάμο χωρίς να πέσετε σε καμία από τις παγίδες των υπερβολών. Βλέπετε την ομορφιά στα απλά πράγματα ενώ η υπομονή και η ηρεμία στη συμπεριφορά σας θα κάνει  τόσο τους καλεσμένους σας όσο και τους συντελεστές του γάμου να νιώσουν άνετα και να το διασκεδάσουν. Ως ζώδιο της γης, θα βρείτε μεγάλη έμπνευση στη φύση, είτε με την παλέτα των χρωμάτων που θα διαλέξετε, είτε τον χώρο που θα επιλέξετε τελικά ή με την επιλογή των υφασμάτων και τη διακόσμηση της τελετής και της δεξίωσης. Αν και το σεμνό ύφος σας μπορεί να φανεί σε μερικούς απλό, μόλις κοιτάξουν πιο προσεκτικά, όλοι θα παρατηρήσουν την άψογη δεξιοτεχνία και τη λεπτομέρεια κάθε επιλογής που κάνατε. Ό,τι και να κάνετε, θυμηθείτε ότι το μεγαλύτερο προσόν σας είναι ότι δεν χάνεστε στην ιδέα μιας υπερβολικής εμπειρίας, αλλά εστιάζετε κυρίως στο τι και στο ποιος έχει σημασία.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Για να δούμε όμως πιο συγκεκριμένα!!

 

Μονόπετρο

Όσον αφορά το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας, δεν ψάχνετε κάτι υπερβολικό, αρκεί ένα απλό διαμάντι! Μια γεύση πολυτέλειας! Δεν είναι μόνο η κλασική πέτρα προφανώς πανέμορφη, αλλά η οργανική της φύση θα ενισχύσει το χαρακτήρα σας που αγαπάει τη φύση.

 

Ημερομηνία γάμου & Venue

Ένα ζώδιο της γης, η νύφη Ταύρος θα θέλει να περιβάλλεται από τη φύση την ημέρα του γάμου της. Γι 'αυτό το λόγο θα διαλέξει την άνοιξη για το γάμο της όταν αρχίζει να ανθίζει η νέα ζωή. Ο χώρος που θα ανταλλάξετε τους όρκους αιώνιας αγάπης θα είναι γεμάτος με μαργαρίτες, νάρκισσους και άλλα άνθη της άνοιξης. Όσο για τη δεξίωσή σας, τα αστέρια δείχνουν ένα κλασικό πάρτι σε εσωτερικό χώρο!

 

Νυφικό

Ένα φόρεμα που θα αγκαλιάζει το σώμα φωνάζει το όνομά σας! Η ιδανική σιλουέτα; Μια επιλογή νυφικό σε στενή γραμμή, σε γραμμή γοργόνα, ή γραμμή τρομπέτα.

 

Προσκλητήρια

Το πιο πιθανό είναι ότι θα επιλέξετε ένα αρκετά παραδοσιακό ύφος στις προσκλήσεις. Σε λευκό ή παλαιωμένο χαρτί στολισμένο και ολοκληρωμένο με άψογη καλλιγραφία, θα ορίσει το κλασικό σκηνικό που ακολουθεί χωρίς να είναι υπερβολικό. Μινιμαλιστικές λεπτομέρειες όπως αυτές είναι αυτό που επιτρέπει στη σεμνή αυτοπεποίθησή σας πραγματικά να λάμπει.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Η δεξίωση

Παστέλ και λουλούδια εμπνευσμένα από τον κήπο θα αφθονούν στη δεξίωσή σας, με παραδοσιακή διακόσμηση μέσα σε μια κομψή αίθουσα. Ωστόσο το φαγητό είναι εκείνο στο οποίο θα επιστήσετε την προσοχή σας, ξέρετε τι αρέσει στους καλεσμένους σας και θα φροντίσετε να το απογειώσετε. Το μενού είναι σίγουρο ότι θα διαθέτει πολλές φρέσκες και νόστιμες επιλογές για να ικανοποιήσει μια σειρά από γεύσεις, μαζί με μια ιδέα από δοκιμασμένες λιχουδιές σε μία πιο γκουρμέ εκδοχή.

 

Γαμήλια τούρτα

Μία παραδοσιακή πολυόροφη τούρτα είναι η καλύτερη επιλογή σας εδώ, και μη διστάσετε να προσθέσετε φρέσκα λουλούδια στη διακόσμηση. Όσο για τη γεύση, ο ουρανίσκος σας κερδίζει και πάλι. Μια πλούσια γεύση red velvet με παραδοσιακή γέμιση γίνεται ανάρπαστη και ακριβώς ό,τι πρέπει για μετά το δείπνο!

 

Μήνας του μέλιτος

Η φασαρία μιας μεγάλης πόλης πιθανότατα δεν είναι εκεί όπου θα θέλετε να περάσετε τις πρώτες σας μέρες ως Mr. & Mrs. Αντ 'αυτού, η νύφη Ταύρος θα βρει την πραγματική ευτυχία σε μια πιο ήρεμη και ήσυχη τοποθεσία. Κάπου που δε θα σας πιάνουν τα ραντάρ και τα αδιάκριτα βλέμματα, ήσυχο και φυσικά απλό θα είναι το ιδανικό μέρος για την απόδρασή σας. Ένα απομακρυσμένο νησί όπου ο μόνος θόρυβος θα είναι ο ήχος της θάλασσας!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Inspired from Martha Stewart Weddings

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR