Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι δύσκολος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι, όχι αν κοιτάτε τα αστέρια, οπότε αν είστε Δίδυμος αυτός είναι ο οδηγός για εσάς.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Ως διπλό ζώδιο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ο γάμος μίας Διδυμίνας συνδέεται με το περισσότερο!

Περισσότερα χρώματα, περισσότερους ορόφους τούρτας, περισσότεροι κουμπάροι και πολύ, πολύ περισσότερη διασκέδαση. Με τόσα πολλά πράγματα που έχετε να κάνετε, με  τόσες όμορφες ιδέες, καθώς και με τόσες απεριόριστες επιλογές εκεί έξω, είναι εύκολο να κατακλυστείτε και να πελαγώσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε να αφήσετε την ανήσυχη καρδιά σας να υπερισχύσει. Οι μήνες προετοιμασίας του γάμου θα μοιάζουν με χρόνια για αυτό το ανυπόμονο ζώδιο, αλλά ο ενθουσιασμός σας θα εμφανιστεί εκεί που πρέπει, όταν μπείτε στην τελική ευθεία!

Το κυρίαρχο θέμα για την τελετή και τη δεξίωσή σας, Η μοναδικότητα! Από το χάραγμα μέσα στις βέρες και το νυφικό με ρυθμιζόμενο μήκος, μέχρι την υποδοχή και τα θέματα που θα διαλέξετε για τη δεξίωση, σχεδιάζετε να βάλετε τη σφραγίδα σας ακόμη και στο παραμικρό στοιχείο της γιορτής που ετοιμάζετε! Και έτσι θα έπρεπε - είναι η μέρα σας ούτως ή άλλως! Απλά μην πολυπαρασύρθειτε από αυτό που θέλετε. Η ημέρα του γάμου σας αφορά το γάμο δύο ατόμων, οπότε φροντίστε να δώσετε στον σύντροφό σας την ευκαιρία να αναμειχθεί!

Για να δούμε όμως πιο συγκεκριμένα!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Βέρες

Ενώ το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας είναι σημαντικό, αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει είναι οι βέρες - δηλαδή, το προσωπικό επίπεδο και η  μοναδικότητα. Η νύφη Δίδυμος θέλει μια βέρα που να είναι χαραγμένη με λόγια αγάπης και στοργής. Είτε είναι η ημερομηνία του γάμου σας, τα αρχικά σας, ή μια άλλη φράση που έχει σημασία για εσάς ως ζευγάρι, μη φοβηθείτε να το πάτε ένα βήμα παρακάτω και για να φτίαξετε τις βέρες σας όπως νιώθετε!

 

Ημερομηνία γάμου & Venue

Θα προτιμήσετε μια ημερομηνία γάμου ανάμεσα στους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες και θα πρέπει να αναζητήσετε έναν χώρο που να μπορεί να χωρέσει πλήθος κόσμου! Ως ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, το προσωπικό σας σύνθημα είναι ''Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!". Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε ασυνήθιστες προτάσεις όπως χώρους συναυλιών, κάποιο κάστρο ή ένα ιδιωτικό νησι! Αν το πιο σημαντικό πράγμα είναι να εξασφαλίσετε ότι όλοι οι αγαπημένοι σας θα είναι παρόντες, αυτός είναι ένας τρόπος για να βρείτε το κατάλληλο μέρος!

 

Νυφικό

Ένα απλό, φόρεμα που θα κολακεύει τη σιλουέτα σας θα αποτελεί τη βάση, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι μια αποσπώμενη φούστα ή μια ουρά θα μπει, σε κάποιο σημείο, στο παιχνίδι! Για αυτό το επιπρόσθετο κομμάτι, εξετάστε ντελικάτες επιλογές όπως δαντέλα για την επένδυση του νυφικού ή ένα πανωφόρι που σας επιτρέπει να αλλάζετε το look σας χωρίς να αλλάζετε εσείς.

 

Προσκλητήρια

Με τόσα πολλά που θέλετε να μοιραστείτε, θα χρειαστείτε μια πρόσκληση με άφθονο χώρο για να τα συμπεριλάβει όλα. Περισσότερο θα μοιάζει με πακέτο παρά με πρόσκληση! Εξετάστε επιλογές με  ένα τρισδιάστατο σχέδιο ή κάτι με χώρο για πολλαπλά ένθετα για να εξασφαλίσετε ότι όλοι θα έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Μια ωραία ιστοσελίδα γάμου θα είναι πιθανώς μία πολύ έξυπνη λύση για εσάς, είναι ο τέλειος τρόπος για να μοιραστείτε κάθε λεπτομέρεια χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε το ταχυδρομείο.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Wedding Party

Γιατί να έχετε ένα θέμα για τη δεξίωση όταν θα μπορούσατε να έχετε τρία; Με τόσες πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες εκεί έξω, είναι σχεδόν αδύνατο για τη νύφη Δίδυμο να επιλέξει ένα μόνο θέμα για ολόκληρο το γάμο. Αν θα έπρεπε να βρούμε μια λέξη για να το περιγράψουμε  θα λέγαμε «θορυβώδες», αλλά όχι αρνητικά. Φωτεινά παστέλ σε αποχρώσεις του κίτρινου, ροζ και πράσινου χρώματος θα είναι η παλέτα των χρωμάτων σας και ένα μείγμα διαφορετικών ανθοδέσμων και στολισμού θα κορυφώσει τα τραπέζια σας.

 

Γαμήλια τούρτα

Σύμφωνα με την αγάπη σας για την υπερβολή, προετοιμαστείτε για μία εντυπωσιακή πολυόροφη τούρτα. Τέσσερα, πέντε ή έξι επίπεδα είναι όλα πιθανά. Όσο για τη γέμιση, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα υπάρχουν πολλές και διαφορετικές γεύσεις στο γλυκό σας. Ίσως θελήσετε ακόμη και να επιλέξετε διαφορετική γεύση για κάθε όροφο!

 

Honeymoon

Δεν ψάχνετε να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος, οπότε πακετάρετε άνετα παπούτσια για κάθε έναν από τους παρακάτω προορισμούς. Ένα ταξίδι σε μια νέα πόλη που έχει πλούσιο πολιτισμό, διαφορετικές τοποθεσίες και αξιοθέατα, όπως το Παρίσι, το Μπαλί, η Αίγυπτος, η Κίνα, η Κωνσταντινούπολη ή και όλα μαζί, θα ήταν ιδανικές. Μην ξεχάσετε να στείλετε τις καρτ-ποστάλ στην οικογένεια!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Inspired from Martha Stewart Weddings

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR