Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι δύσκολος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι, όχι αν κοιτάτε τα αστέρια. Εάν είστε Λέων αυτός ο οδηγός είναι για σας.

Ως νύφη Λέων, ονειρεύεστε την ημέρα του γάμου σας από πάντα!!

Παρόλο που μπορεί να μην προσπαθείτε να είστε το κέντρο της προσοχής στην καθημερινή σας ζωή, ξέρετε ότι αυτή είναι η ευκαιρία σας να είστε η πρωταγωνίστρια της παράστασης. Έχετε μια έντονη προσωπικότητα με το στυλ που ταιριάζει, που σημαίνει ότι η δεξίωσή σας δεν θα είναι απλώς ένα party, θα είναι ένα γεγονός. Οι καλεσμένοι σας θα γοητευτεύονται όπου και αν κοιτούν,από τον εντυπωσιακό χώρο σας, τις επιλογές στο στολισμό ή το νυφικό. Ταυτόχρονα, κανείς δεν θα περίμενε τίποτα λιγότερο από εσάς.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Ο γάμος σας θα είναι μία δήλωση σε κάθε του λεπτομέρεια. Από το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας μέχρι το νυφικό σας, θα κλείνετε προς την κομψότητα, larger-than-life λεπτομέρειες από την αρχή μέχρι το τέλος. Όσο για την παλέτα χρωμάτων, φαίνεται ότι τα επιλέγετε όλα βασιλικά! Χρυσά, ασήμι και τόνοι πετραδιών όπως το σμαράγδι και το ρουμπίνι θα επικρατήσουν σε όλο το ντεκόρ. Και μόλις τελειώσει ο γάμος, θα περιμένετε να εξαφανιστείτε για το μήνα του μέλιτος που θα είναι εξίσου υψηλός με την τελετή και την δεξίωσή σας. Θέλετε ένα στοιχείο; Είστε έτοιμη για μια πολυτελή απόδραση κοντά στον Ισημερινό ή κατά μήκος της Μεσογείου!

Για να δούμε όμως πιο συγκεκριμένα!

Μονόπετρο

Μιλάμε για ένα κομμάτι δήλωση! Με μία τεράστια πέτρα, το δάκτυλό σας είναι υποχρεωμένο να γυρίζει κεφάλια και έτσι είναι ακριβώς όπως θα το θέλατε. Μπορεί να κοστίσει μια περιουσία, αλλά ποια αξιολογότερη επένδυση από ένα κομμάτι που θα φοράτε καθημερινά για το υπόλοιπο της ζωής σας;

 

Ημερομηνία γάμου & Venue

Δεδομένου ότι γεννηθήκατε το καλοκαίρι, ένας καλοκαιρινός γάμος κυλάει απλά στις φλέβες σας. Επιπλέον, αφού θα είναι όλοι μαυρισμένοι και γεμάτοι θετικά καλοκαιρινά vibes, γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε; Με τη βασιλική αίσθηση του ύφους και του στυλ σας, έχει νόημα να κλείσετε ένα βικτοριανό σπίτι ή ένα κτήμα με έναν μεγάλο κήπο.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Νυφικό

Όσο πιο γεμάτη και ογκώδης είναι η φούστα, όσο πιο εντυπωσιακό το μπούστο, όσο πιο μακρύ είναι το πέπλο, τόσο το καλύτερο. Αυτή είναι η στιγμή σας να λάμψετε και όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας. Τα αξεσουάρ μαλλιών, τα λαμπερά κοσμήματα ,ακόμη και ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Αν το φανταχτερό δεν είναι η καθημερινή σας εμφάνιση, μην ντραπείτε να το υιοθετησετε για τη μεγάλη σας μέρα!

 

Προσκλητήρια 

Τα φύλλα χρυσού, τα περίτεχνα καλλιγραφικά στοιχεία και οι διάφορες vintage σφραγίδες είναι μόνο μερικές από τις λεπτομέρειες που θα υπάρχουν ενδεχομένως στο βασιλικό σας διάταγμα! Μην ντραπείτε να αντιμετωπίσετε αυτή την πολυτελή γιορτή ως τον γάμο του αιώνα, σίγουρα είναι για σας!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Η δεξίωση

Μετά από τον τόνο που ορίσατε με τις προσκλήσεις σας, αναμένεται ότι θα επιλέξετε μια πλούσια, βασιλική παλέτα χρωμάτων για την δεξίωσή σας. Οι ασημένιες, οι χρυσές και άλλες αποχρώσεις όπως το σμαράγδι και το ρουμπίνι θα μπορούσαν όλα να βρουν τη θέση τους, συμπληρώνοντας τα χαρακτηριστικά του χώρου όπως τους λαμπερούς πολυελαίους και την περίτεχνη διακόσμηση των τραπεζιών με συνθέσεις λουλουδιών, κηροπήγια και υφάσματα σε αυτά τα χρώματα.

 

Γαμήλια τούρτα

Η πολυεπίπεδη γαμήλια τούρτα σας θα είναι ένα έργο τέχνης! Θα είναι σε αρμονία με τα υπόλοιπα στοιχεία του γάμου, διασκοσμημένη με τις ίδιες μεταλλικές λεπτομέρειες όπως  τα φύλλα χρυσού!

 

Honeymoon

Η κομψότητα δεν σταματά όταν τελειώνει η μουσική! Η νύφη Λέων και ο νέος σύζυγός της θα ταξιδέψουν σε ένα σημείο κοντά στον Ισημερινό για το μήνα του μέλιτος, χαλαρώνοντας σε ένα μεσογειακό spa ή κάποιο πολυτελές θέρετρο. Τουλάχιστον τα μασάζ για ζευγάρια είναι σίγουρα κάτι που προβλέπουν τα αστέρια για το μέλλον σας!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Inspired from Martha Stewart Weddings

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR