Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι δύσκολος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι, όχι αν κοιτάτε τα αστέρια.  Εάν είστε Ζυγός αυτός ο οδηγός είναι για σας.

Τι πρέπει να περιμένει μια νύφη Ζυγός από το γάμο της; Μια ανοιξιάτικη γιορτή, μια δημιουργική δεξίωση και μια γαμήλια τούρτα που είναι ένα κομμάτι vintage και ένα κομμάτι αναμφίβολα εσείς!

Ο γάμος είναι η υπέρτατη  μέρα για μια νύφη Ζυγό, καθώς είναι το ζώδιο που χαρακτηρίζεται από την αγάπη του για συντροφικότητα. Αλλά ενώ ξέρουμε ότι θα λατρέψετε κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας του γάμου, ο προγραμματισμός και η οργάνωσή του θα είναι μια πρόκληση για σας. Με τόσες πολλές γνώμες και αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, διοργανώνοντας κάτι τόσο μεγάλο έρχεστε σε αντίθεση με την ανάγκη σας για αρμονία. Η ισορροπημένη σας προσέγγιση στη ζωή θα λάμψει τελικά και οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν όταν βρεθείτε να απολαμβάνετε ένα φαντασμαγορικό party που θα είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και καλαίσθητο. 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Μονόπετρο

Δεν είστε το ζώδιο που αναζητάει εκκεντρικές και μη παραδοσιακές χειρονομίες αγάπης. Ένα αστραφτερό διαμάντι δεμένο σε ένα δαχτυλίδι στολισμένο με λίγα μπριγιάν έχει κάνει τη δουλειά εδώ και εκατοντάδες χρόνια και θα κάνει το ίδιο για εσάς.

 

Ημερομηνία γάμου & Venue

Πότε πρέπει να παντρευτείτε; Μόνο ένας ανοιξιάτικος γάμος θα σας ικανοποιούσε και καταλαβαίνουμε το γιατί. Η άνοιξη έχει από καιρό θεωρηθεί η πιο δημοφιλής σεζόν για γάμους για ένα λόγο: Τα λουλούδια, ο καιρός, η έξοδος από τη χειμερία νάρκη κάνουν τους μήνες αυτούς τη στιγμή του χρόνου που όλοι είναι έτοιμοι να γιορτάσουν την αγάπη. Όσο για το πού θα φιλοξενήσετε το μεγάλο γεγονός, έχουμε μερικές ιδέες. Ένας χώρος που είναι αριστοκρατικός, γοητευτικός και κομψός, όπως ένας χώρος εκθέσεων, μια γκαλερί ή ένας εξωτερικός ιδιωτικός κήπος.

 

Νυφικό

Με τόσα πολλά στυλ εκεί έξω, μπορεί να αισθάνεστε ότι κατακλύζεστε από άπειρες επιλογές για το νυφικό σας. Σύμφωνα με τα αστέρια, θα πρέπει να περιορίσετε την αναζήτησή σας στα στενά φορέματα που εφαρμόζουν και αναδεικνύουν το σώμα σας με μία μακριά ουρά. Πιθανότατα θα καταλήξετε να επιλέγετε κάτι εμπλουτίζοντάς το με πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες δαντέλας για να εξισορροπήσετε την απλότητα της σιλουέτας.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Προσκλητήρια

Είτε πρόκειται για ένα μεταξένιο φινίρισμα είτε μια για γυαλιστερή γραμματοσειρά ή ένα λαμπερό χαρτί, θα επιλέξετε σίγουρα ένα στοιχείο λάμψης για την πρόσκλησή σας. Δεν θα αγγίζει την υπερβολή παρόλα αυτά.

 

Δεξίωση

Η δεξίωσή σας θα είναι προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια που έχει νόημα, γιατί τίποτα δεν περνάει έτσι απλά από μια νύφη Ζυγό. Οι καλεσμένοι σας θα δουν και θα λατρέψουν όλες τις δημιουργικές πινελιές που έχετε προσθέσει στα πάντα, από φινετσάτες κάρτες με τα ονόματα των καλεσμένων σε κάθε τραπέζι έως δαχτυλίδια για τις πετσέτες και πολλά περισσότερα. Μια διάταξη από κλασικά ροζ τριαντάφυλλα θα προσθέτει μια ρομαντική πινελιά στα τραπέζια σας, ενώ τα στολισμένα φώτα ή τα φαναράκια  θα ενθουσιάσουν τους προσκεκλημένους σας όταν ο ήλιος δύσει!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Γαμήλια τούρτα

Η τούρτα σας θα μπορούσε να περάσει ως γνήσιο αντίγραφο της τούρτας των γονιών σας χάρη στην κλασσική λευκή κρέμα και την παλιόμοδιτικη διακόσμηση, αλλά μια μοναδική επιπλέον πινελιά είναι που το καθιστά εξ ολοκλήρου δικό σας. Είτε πρόκειται για τα αγαπημένα σας φρέσκα λουλούδια ή για κάποιο παιχνιδιάρικο στολίδι στην κορυφή, θα είναι σίγουρο ότι αφήνετε και το πιο μοντέρνο σημάδι σας.

 

Honeymoon

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας! Πηγαίνετε κάπου εξωτικά αλλά και χαλαρωτικά, όπως η Σαντορίνη ή η Ζανζιβάρη! Θα τα κάνετε όλα, όμως! Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε χρόνο για περιηγήσεις στα αξιοθέατα αλλά και για χαλάρωση, μια αρμονική απόδραση είναι γραμμένη στα αστέρια για αυτό το ισορροπημένο ζώδιο!

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Inspired from MSW 

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

5 Top προορισμοί για το μήνα του μέλιτος!!

Μήνας του μέλιτος!!!Πότε να αναχωρήσουμε;;

Πρωτόκολλο για το προσκλητήριο του γάμου!!

Tips για το προσκλητήριο του γάμου!

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR