Πώς θα γιορτάσουμε τις μέρες που έμειναν μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας τώρα που ειπώθηκε το μεγάλο ΝΑΙ!

Αν και το bachelorette είναι ένα έθιμο που μας έρχεται από το εξωτερικό, με μεγάλη μας χαρά το έχουμε εντάξει στα δρώμενα που προηγούνται του γάμου σαv μια ευκαιρία να διασκεδάσουμε με τις φίλες μας και να περάσουμε χρόνο μαζί πριν η νύφη αφήσει την εργένικη ζωή!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Πώς οργανώνουμε όμως το ιδανικό bachelorette party?

Αρχικά η Νύφη δε θα ασχοληθεί με ΤΙΠΟΤΑ!

Επειδή σχεδόν όλες οι ετοιμασίες του γάμου περνούν και εξαρτώνται από τη νύφη, σκοπός του bachelorette είναι να κάνει ένα διάλειμμα από το κατά τα άλλα γλυκό άγχος της οργάνωσης, να χαλαρώσει και να διασκεδάσει με τις αγαπημένες τις φίλες! Επομένως, ένα άτομο από τα κοντινότερα της νύφης, συνήθως η κουμπάρα, αναλαμβάνει την οργάνωση και το μόνο που θα χρειαστεί από τη νύφη είναι τα ονόματα από τις φίλες που θα ήθελε να είναι εκεί! 

Αφού γνωρίζουμε τα άτομα θα ήταν βολικό να δημιουργήσουμε μία ομάδα σε ένα από τα social media που χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να ενημερώνονται όλοι, εκτός της νύφης! Δε χρειάζεται να της έρχονται μηνύματα συνέχεια είπαμε θέλουμε να ξενοιάσει!

 

Πότε θα γίνει το bachelorette?

Γνωρίζοντας ότι το πρόγραμμα της νύφης είναι γεμάτο, ζητάμε να μας δώσει δύο ημερομηνίες που είναι διαθέσιμη! Σκοπός είναι να καταλήξουμε σε μία που βολεύει τις περισσότερες (ιδανικά όλες!) επομένως φροντίζουμε να της την αφιερώσουμε!

 

Πού θα γίνει το bachelorette?

Εδώ οι επιλογές είναι πολλές!!

Επειδή αυτό που θέλουμε είναι να περάσει η νύφη τέλεια θα πρέπει να σκεφτούμε πώς της αρέσει να διασκεδάζει και να χαλαρώνει! Έπειτα πρέπει να συνυπολογίσουμε τον χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας, αν δηλαδή είναι μία μέρα, ένα σαββατοκύριακο ή και περισσότερο! Τέλος θα σκεφτούμε το budget που διαθέτουμε, μιας και το bachelorette είναι ένα δώρο για τη νύφη από τις φίλες της!!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Spa και χαλάρωση!

Αν η νύφη μας θέλει να περάσει στιγμές χαλάρωσης πριν το γάμο μαζί με τις φίλες της τότε θα μπορούσαμε να οργανώσουμε μία μέρα σε spa με μασάζ, beaute  και κουβεντούλα!

 

Έξοδος για φαγητό και ποτό!

Εναλλακτικά μπορούμε να κανονίσουμε ένα δείπνο στο αγαπημένο εστιατόριο της νύφης! Έπειτα τίποτα δε μας σταματάει να συνεχίσουμε τη βραδιά για ποτό και χορό! Εάν η νύφη έχει κάποιον αγαπημένο τραγουδιστή ή τραγουδίστρια μπορούμε να κλείσουμε τραπέζι στο κέντρο που τραγουδάει!

 

Μετακίνηση της ομάδας!!

Αν θέλετε να προσθέσετε άλλη μια έκπληξη και επιπλέον μια αξέχαστη εμπειρία με πολύ γέλιο και πολλές εκπλήξεις χωρίς περιορισμό στο ποτό και την ώρα της επιστροφής επικοινωνήστε με την Bachelor Style Events και μετακινηθείτε όλες μαζί με τα υπέροχα mini bus της!! Εγγυόμαστε για μια μοναδική εμπειρία!!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Ετοιμάστε βαλίτσες!

Εφόσον οι μέρες και το budget το επιτρέπουν μπορούμε να κανονίσουμε εκδρομή σε θάλασσα ή βουνό ανάλογα την εποχή! Αν η νύφη έχει κάποιον αγαπημένο προορισμό που γνωρίζουμε της κάνουμε την έκπληξη να πάμε εκεί! Οι ιδέες μπορούν να είναι και εκτός συνόρων αφού αν το οργανώσουμε σχετικά νωρίς μπορούμε να βρούμε οικονομικά πακέτα και για το εξωτερικό!

 

Αξέχαστες στιγμές!

Θα ήταν πολύ όμορφη σκέψη να ετοιμάσουμε ένα κουτί με αναμνηστικά  δωράκια για τη Νύφη και για εμάς! Μπορούμε να φτιάξουμε μπλουζάκια με το όνομα της νύφης ή και τα δικά μας, βραχιολάκια με την ημερομηνία και το μέρος του bachelorette, ανάλογα την εποχή μπορούμε να της έχουμε προσωποιημένα δωράκια όπως πετσέτα θαλάσσης, μαγιό, κούπα, καπέλο, νυφικές ρόμπες, παντοφλάκια κ.α. Αν θέλουμε να κάνουμε εντύπωση εκεί που θα το γιορτάσουμε μπορούμε να έχουμε πάρει πεπλάκι για τη νύφη να ξεχωρίζει, μπαλόνια ακόμη και τούρτα με κάποιο σχέδιο σχετικό με το bachelorette!

Τέλος θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο κολάζ με φωτογραφίες από στιγμές μας με τη νύφη από παλιά και να γράψουμε σε μία κάρτα όλες από μία σκέψη!

 

Ό,τι και αν αποφασίσετε τελικά, η νύφη θα το απολαύσει όσο και εσείς αρκεί να υπάρχει διάθεση και κέφι για να περάσετε αξέχαστα! 

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Alice

Kisses

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

9 tips για την καλύτερη επιλογή νυφικού!!

Tips Διακόσμησης του χώρου για την προετοιμασία της νύφης!

Περιποίηση Νύφης στο Σπίτι!

Γάμος & τάσεις 2019!!!

Living Coral-Το χρώμα του 2019!!

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR