nifiki perpoiish sto spiti

Όπως κάθε φορά ξεκινάμε τη νυφική περιποίηση, φτιάχνοντας ατμόσφαιρα στο σπίτι. Aνάβουμε κεριά στο χώρο, παίζει χαλαρωτική μουσική και επιλέγουμε το αγαπημένο μας αιθέριο έλαιο για να γεμίσει ο χώρος μας με την αγαπημένη μας μυρωδιά...

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι υλικά που έχουμε στο σπίτι ή μπορούμε να προμηθευτούμε εύκολα και οικονομικά.

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Πρόσωπο

Ξεκινάμε μια μάσκα απολέπισης! Ανακατεύετε σε ένα μπωλ μία κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα και δύο κουταλιές του γλυκού λάδι καρύδας. Εφαρμόζετε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο με απαλές, κυκλικές, ανοδικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μετά από αυτή τη μάσκα το πρόσωπο σας είναι λείο και ταυτόχρονα ενυδατωμένο! Λόγω καλοκαιριού δεν ξεχνάμε ποτέ να εφαρμόζουμε κάθε μέρα το αντιηλιακό μας!

 

Αφού προηγηθεί η μάσκα απολέπισης, προτείνουμε τη μάσκα λάμψης προσώπου, την οποία μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμη και μια μέρα πριν την ημέρα του γάμου. Εννοείται ότι θα τη δοκιμάσετε καιρό πριν το γάμο, προκειμένου να δείτε αν ταιριάζει στο δέρμα σας! Ανακατεύετε σε ένα μπωλ ένα ώριμο αβοκάντο, ένα ασπράδι αυγού και ένα κουταλάκι της σούπας χυμό λεμονιού. Απλώνετε το μείγμα σε πρόσωπο και λαιμό και αφήνετε τη μάσκα για 30 λεπτά. Ξεπλένετε το πρόσωπο με χλιαρό νερό και ολοκληρώνετε την περιποίηση εφαρμόζοντας την ενυδατική σας κρέμα!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

Σώμα

Τώρα που ξεκινάει το καλοκαίρι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε για το σώμα μας είναι ένα scrub, το οποίο θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα προετοιμάσει το σώμα για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.

Ανακατεύετε σε ένα μπωλ 3-4 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη και προσθέτετε αμυγδαλέλαιο μέχρι να την καλύψει. Βρέχετε το σώμα σας και κάνετε ελαφρύ μασάζ με ήπιες ανοδικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Η μαύρη ζάχαρη απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και επιτυγχάνει την απολέπιση που χρειάζεται το σώμα μας, ενώ τα αμυγδαλέλαιο έχει θρεπτικές ιδιότητες για το δέρμα και ενυδατώνει σε βάθος. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό και σκουπίζετε το δέρμα σας ταμποναριστά. Ολοκληρώνετε την περιποίησης του δέρματος με την ενυδατική σας κρέμα.

 

Επαναλάβετε τη θεραπεία 1 φορά την εβδομάδα και σταματήστε για την περίοδο της καθημερινής έκθεσης στον ήλιο!

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR

By Alice

Βρες αυτό που ψάχνεις

Wedding

Bride

Groom

Reception

 

Διαβάστε επίσης

9 tips για την καλύτερη επιλογή νυφικού!!

Tips Διακόσμησης του χώρου για την προετοιμασία της νύφης!

Περιποίηση Νύφης στο Σπίτι!

Γάμος & τάσεις 2019!!!

Living Coral-Το χρώμα του 2019!!

15 Βασικά θέματα συζήτησης με το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης

Πώς θα μειώσετε το budget του γάμου σας?

Wedding bar

7 λόγοι για τους οποίους ο Wedding Planner είναι απαραίτητος

Wedding Site

Υποχρεώσεις Κουμπάρας - Κουμπάρου

 

Οργάνωσε το γάμο σου!!

Κάνε εγγραφή MY WEDDING CALENDAR